Potukli se u elitnom Pulskom restoranu Qpola

2011-07-31 08:37

 Policija je čuvala ulaz u zgradu gdje je Qpola

Prikaza: 5811 / Komentara: 9
Ocjena: 

Protiv dvojice Puljana u dobi od 38 i 46 godina još se provodi kriminalističko istraživanje zbog napada na dvojicu njihovih sugrađana u dobi od 23 i 42 godine, a koji su u petak oko 20.20 sati narušavali javni red i mir u ugostiteljskom objektu Qpola na pulskoj Portarati.

Policajci, pa i hitna medicinska pomoć, a nakon toga i policijska traka na ulazu u poslovnu zgradu na čijem se vrhu nalazi poznati pulski ugostiteljski objekt Qpola, u petak navečer plijenili su pažnju prolaznika, ali i turista. Policija je do u petak kasno navečer u Qpoli obavljala očevid, a o njegovom ishodu ovisi hoće li dvojac u dobi od 38 i 46 godina, koji je ujedno i uhićen, zaraditi i kaznenu prijavu.

Prema podacima iz OKC-a PU istarske, policiji je u 20.23 sata ženska osoba iz Qpole dojavila da ima problema s dvije osobe. Policija je dvojac zatekla u Qpoli i to u alkoholiziranom stanju. Četrdesetdvogodišnjaku je izmjereno 2,96 promila, a 23-godišnjaku 0,35 promila alkohola u krvi.

Još se utvrđuje njihova prekršajna odgovornost, uz narušavanje javnog reda i mira, dok se protiv druge dvojice, 38-godišnjaka i 46-godišnjaka koji su napali "veseli" dvojac, provodi kriminalističko istraživanje, budući da se trebaju okvalificirati ozljede napadnutih.

"Kada sam stigao, već je ovdje bila policija, pa nisam mogao ući u lokal. Ono što ja znam, a to znam iz onog što su mi ispričali djelatnici Qpole, dva dečka obrijane glave, od kojih je jedan mlađi a jedan stariji, u prepunom su restoranu počeli maltretirati goste. Jedan se skinuo do pasa i počeo vikati, a nakon toga je uzeo nož, najvjerojatnije iz lokala, pa se njime počeo rezati. Osoblje i gosti bili su u strahu. Svi su se nekamo sklonili. Nakon toga su se ta dvojica s nekim potukla, i onda je došla policija. Ne znam tko su ti ljudi. Na podu je bilo razbijenih čaša i pepeljara, a bilo je i lokvi krvi", rekao nam je jedan od djelatnika Qpole